Provstädning

Hur det funkar och vad det kostar?

Provstädningen är ett perfekt tillfälle för både dig och oss att se om vi kan passa in i städrutinerna som just du önskar. Vi kan vid detta tillfälle räkna ut ett fast pris för ett regelbundet städschema samt föreslå rutiner för hur vi kan ordna fint hemma hos dig på bästa tänkbara sätt.

HemstädningSkicka Förfrågan

Så blir du kund hos oss

Provstädning innebär att vi kommer hem till för att prata om vilken, och hur mycket städning du behöver hjälp med.
Provstädningen debiterar vi alltid löpande per timme. Ordinarie städtid för en kund hos oss uppgår från 2 timmar. Efter genomförd provstädning meddelar vi en realistisk tidsåtgång för städning av den aktuella bostaden. Observera att 2 timmars städning inte alltid är realistiskt för stora lägenheter, ett stort hus eller om städningen varit eftersatt en tid. Tidsåtgången för hemstädningen beror också på faktorer som exempelvis hur det är möblerat, om det finns barn och husdjur, om det är bortplockat. När du har valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig provstädning.

Skicka Förfrågan

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning av städning kan göras 24 timmar före städtillfället. I annat fall sker full debitering. Avbokningar måste ske på vardagar mellan kl 08.00 till 16.00 och ska meddelas till kundtjänst per telefon eller E-mail.
OBS! Alla kunder som har regelbunden hemstädning har rätt till 2 akuta avbokningar per år utan kostnad!

Vi lämnar garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss.

Stockholm Kvalitet Hemstädning AB hanterar nycklar och larmuppgifter på ett betryggande sätt så att de inte riskerar att hamna i obehörigas händer.

Genom att följa företagets miljöpolicy bidrar Stockholm Kvalitet Hemstädning AB till en minskad miljöpåverkan. Samtidigt leder detta till en förbättrad arbetsmiljö för medarbetarna och ett mer hälsosamt och långsiktigt hållbart resultat för våra kunder.

Alla fakturor skickas via e-post. Om fakturan inte betalats inom den angivna tiden (tio dagar) kommer vi skicka en påminnelse. Faktura kommer inom några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.

Uppsägningstid hos oss är 30 dagar.

Har du synpunkter på städningen som kräver åtgärd? Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga städkvalité vid alla arbeten.

All typ av reklamation görs via info@kvalitetstadning.se inom 2 arbetsdagar. Reklamationer gjorda senare än 2 arbetsdagar efter städtillfället behandlas inte.
Att alla åtgärder utförs kostnadsfritt.

ekologisk

Gratis städpaket ingår i priset

Skicka Förfrågan
Priser
enstaka tillfälle
Privat

Provstädning

240 kr/tim
*inkl. moms efter Rut-avdrag och inklusive rengöringsmedel
och materiel. Kunden står för en väl fungerande dammsugare,
hink och mopp.

från Måndag till Fredag

Städpaket gratis
Två akut avbokningar per år
Ingen bindningstid Hemstädning från mån-fre
Checklista BASIC
Fast pris per månad

Boka nu!
Tilläggstjänster provstädning

Vi börjar med att inspektera din matta och/eller soffa och utifrån mattans material, skick och grad av smuts avgör vi vilka produkter samt vilka arbetsredskap vi ska använda oss av för just dina möblemang. Tryggt och enkelt, precis som det ska vara. Boka redan idag kostnadsfritt besök för att få din soffa och fåtölj att kännas fräsch och dofta gott!

  • Tvättning av soffor/fåtöljer
  • Fönsterputs
  • Invändig ugnsrengöring
  • Invändig rengöring av kylskåp och frys
  • Invändig rengöring av köksskåp och lådor
  • Balkong- och garagestädning
  • Tvättning av soffor och fåtöljer
  • Strykning

Kontakta oss på: 076-9464 449 eller info@kvalitetstadning.se om du önskar göra tillägg i din bokning.

RUT avdrag

Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Kvalitet

För att få och behålla kundernas förtroende så arbetar vi ständigt med att utveckla kvalitén i våra tjänster. Vi anser att medarbetare som är kompetenta, trivs och är motiverade är grunden för allt framgångsrikt kvalitetsarbete.

Kontaktuppgifter

Adress: Visättravägen 20,
184 91 Åkersberga
Telefon: 076-9464449 | 070-4492812
E-post: kontakt@kvalitetstadning.se
Org.nr: 559115-5063

© 2024 Stockholm Kvalitet Hemstädning AB | Created by