Hemstädning

Så fungerar vår hemstädning?

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske är det känslan av att veta att du kommer hem till ett väldoftande och nystädat hem. Eller är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj och vänner?

ProvstädningSkicka Förfrågan

En underlättande hjälp i en stressig vardag

Vi vet att många upplever problem med att få till en fungerande vardag där både jobb, familj och fritid ska tillgodoses. Dygnets timmar räcker helt enkelt inte alltid till och i majoriteten av fallen blir det då städningen som bortprioriteras. Känslan av att få komma hem till ett rent och väldoftande hem är oslagbar. Boka vår hemstädning så ser vi till så att du får uppleva samma positiva upplevelse varje gång du kliver in genom dörren. Vi utgår från standardavtal som omfattar samtliga boytor men har du ytterligare önskemål ber vi dig meddela oss detta så att vi kan lägga till det i din beställning. Du bestämmer själv vad som ska göras och hur ofta du vill ha vår hjälp och vi svarar med ett matchande upplägg till ett rimligt pris.

Skicka Förfrågan
Priser
Abonnemang
Privat

Hem

240 kr/tim
*inkl. moms efter Rut-avdrag

från Måndag till Onsdag

 • Städpaket gratis
 • Två akut avbokningar per år
 • Ingen bindningstid
 • Hemstädning från mån-fre
 • Checklista BASIC
 • Fast pris per månadBoka nu!
Privat

+Hem

245 kr/tim
*inkl. moms efter Rut-avdrag

från Torsdag till Lördag

 • Städpaket gratis
 • Obegränsat akut avbokningar per år
 • Ingen bindningstid
 • Hemstädning från mån-fre
 • Checklista GULD
 • Fast pris per månad
 • 30% rabatt på utvalda tilläggstjänster
Boka nu!

Team med kvalificerad och utbildad städpersonal

Vi är experter på att hjälpa privatpersoner med en rad olika städtjänster. Den vanligaste formen är hemstädning i abonnemangsform men vi erbjuder även andra former för privatpersoner och vi skräddarsyr alla våra tjänster efter kundens behov. Kontakta oss så berättar vi vad vi kan göra just för dig. All vår personal är utbildad erfaren och städkunnig. Nyanställd personal får en gedigen genomgång och intern städutbildning för att hålla våra höga kvalitetskrav. Vi utför även fortlöpande kvalitetssäkring. Våra abonnemangskunder får alltid en och samma kontaktperson samt städpersonal.

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning av städning kan göras 24 timmar före städtillfället. I annat fall sker full debitering. Avbokningar måste ske på vardagar mellan kl 08.00 till 16.00 och ska meddelas till kundtjänst per telefon eller E-mail.
OBS! Alla kunder som har regelbunden hemstädning har rätt till 2 akuta avbokningar per år utan kostnad!

Vi lämnar garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss.

Stockholm Kvalitet Hemstädning AB hanterar nycklar och larmuppgifter på ett betryggande sätt så att de inte riskerar att hamna i obehörigas händer.

Genom att följa företagets miljöpolicy bidrar Stockholm Kvalitet Hemstädning AB till en minskad miljöpåverkan. Samtidigt leder detta till en förbättrad arbetsmiljö för medarbetarna och ett mer hälsosamt och långsiktigt hållbart resultat för våra kunder.

Alla fakturor skickas via e-post. Om fakturan inte betalats inom den angivna tiden (tio dagar) kommer vi skicka en påminnelse. Faktura kommer inom några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.

Uppsägningstid hos oss är 30 dagar.

Har du synpunkter på städningen som kräver åtgärd? Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga städkvalité vid alla arbeten.

All typ av reklamation görs via info@kvalitetstadning.se inom 2 arbetsdagar. Reklamationer gjorda senare än 2 arbetsdagar efter städtillfället behandlas inte.
Att alla åtgärder utförs kostnadsfritt.

ekologisk

Gratis städpaket ingår i priset

Skicka Förfrågan
Referenser

Vad kunder säger om oss?

★★★★★

Jag kan rekommendera Stockholm Kvalitet Hemstädning AB. Var nöjd när de städade hos mig.Nu behöver jag igen en ordentlig städning.

Elisabeth
,
Vallentuna
★★★★★
★★★★★

Helnöjd med min fönsterputs! Lätt att kommunicera med företaget och mycket duktig fönsterputsare. Rekommenderar detta företag

Linda
,
Täby
★★★★★
★★★★★

Blev mycket väl bemött av kundtjänsten, mina förväntningar uppfylldes likaså mycket väl utfört arbete i hemmet. Mycket nöjd!

Ingrid
,
Täby Kyrkby
★★★★★
★★★★★

Städningen utförs samvetsgrant och vi är mycket nöjda med det arbete som utförs. Resultatet är över förväntan. Städning varannan vecka är lagom för oss.

Ulla
,
Näsby
★★★★★
RUT avdrag

Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Kvalitet

För att få och behålla kundernas förtroende så arbetar vi ständigt med att utveckla kvalitén i våra tjänster. Vi anser att medarbetare som är kompetenta, trivs och är motiverade är grunden för allt framgångsrikt kvalitetsarbete.

Kontaktuppgifter

Adress: Sågvägen 11C
184 40 Åkersberga
Telefon: 076-9464449 | 070-4492812
E-post: kontakt@kvalitetstadning.se
Org.nr: 559115-5063

© 2024 Stockholm Kvalitet Hemstädning AB | Created by