Flyttstädning

En noggrann
flyttstädning

Har du flyttat någon gång så vet du vet hur tufft det är med flyttstädning. Ofta finns det ett besiktningsprotokoll som är fyllt med olika moment som ska utföras. Blir det inte godkänt så blir det att ta på sig skurhandskarna igen och en ny besiktning. Personerna som ska flytta in är på väg för att hämta nycklarna…

ProvstädningSkicka Förfrågan

Visningsstädning

Det finns många bra tips på hur man lockar till sig spekulanter. En av de mest väsentliga sakerna är att anordna en riktigt lyckad och välbesökt visning. Under denna visning bör lägenheten naturligtvis vara snyggt stylad och iordninggjord på ett sådant sätt att de som väljer att besöka visningen får ett positivt intryck av den. Det gäller helt enkelt att få potentiella köpare att se sig själv boende i lägenheten.

Känner du dig stressad inför visningen? Vi avlastar dig gärna med det vi kan bäst. Med visningsstädning ger du bostaden en ärlig chans att visa sig från sin bästa sida, dessutom får du tid över till annat som rör den eventuella flytten. Det spelar inte någon roll hur snyggt inredd den är eller vilket läge den har om den är smutsig och ofräsch invändigt. Även om smuts går att ta bort påverkar det ofta spekulanternas första intryck på ett helt förödande sätt. Det första intrycket är självklart oerhört viktigt. Är det inte bra är det många som går därifrån utan att ens överväga ett köp.

Smidig flyttstädning

När man ska flytta är det mycket att tänka på – och fokus ligger självklart på ett nytt liv på en ny adress. Då är flyttstädning långt ner på prioriteringslistan – anlita oss så gör vi jobbet när du saknar ork och lust att städa ditt gamla hem till visningsnivå! Vi erbjuder pålitliga och prisvärda flyttstädningar till våra kunder. Alla våra medarbetare är erfarna och kunniga inom städbranschen och vi har självklart miljön i fokus när vi utför våra städtjänster. Är en flyttstädning väl genomförd så blir det enklare att lämna över bostaden till den nya ägaren. Vårt företag samarbetar dessutom med ett antal fastighetsbyråer i Stockholm med omnejd. Dessa rekommenderar oss i sin tur ofta till sina kunder.

Skicka Förfrågan

Bra att veta

Avbokning av städning kan göras tre arbetsdagar innan städtillfället i annat fall sker full debitering. Avbokningar måste ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon eller E-mail.

Vi lämnar garanti på städningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss.

Stockholm Kvalitet Hemstädning AB hanterar nycklar och larmuppgifter på ett betryggande sätt så att de inte riskerar att hamna i obehörigas händer.

Genom att följa företagets miljöpolicy bidrar Stockholm Kvalitet Hemstädning AB till en minskad miljöpåverkan. Samtidigt leder detta till en förbättrad arbetsmiljö för medarbetarna och ett mer hälsosamt och långsiktigt hållbart resultat för våra kunder.

Alla fakturor skickas via e-post utan någon faktureringsavgift. Om fakturan inte betalats inom den angivna tiden (tjugo dagar) kommer vi skicka en påminnelse Faktura kommer inom några dagar efter utfört arbete. Regelbundna städningar faktureras en gång i månaden.

ekologisk

Gratis städpaket ingår i priset

Skicka Förfrågan
Referenser

Vad kunder säger om oss?

★★★★★

Jag kan rekommendera Stockholm Kvalitet Hemstädning AB. Var nöjd när de städade hos mig.Nu behöver jag igen en ordentlig städning.

Elisabeth
,
Vallentuna
★★★★★
★★★★★

Helnöjd med min fönsterputs! Lätt att kommunicera med företaget och mycket duktig fönsterputsare. Rekommenderar detta företag

Linda
,
Täby
★★★★★
★★★★★

Blev mycket väl bemött av kundtjänsten, mina förväntningar uppfylldes likaså mycket väl utfört arbete i hemmet. Mycket nöjd!

Ingrid
,
Täby Kyrkby
★★★★★
★★★★★

Städningen utförs samvetsgrant och vi är mycket nöjda med det arbete som utförs. Resultatet är över förväntan. Städning varannan vecka är lagom för oss.

Ulla
,
Näsby
★★★★★
RUT avdrag

Från den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster. Det betyder att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Du behöver varken fylla i blanketter eller kontakta Skatteverket – det fixar vi.

Kvalitet

För att få och behålla kundernas förtroende så arbetar vi ständigt med att utveckla kvalitén i våra tjänster. Vi anser att medarbetare som är kompetenta, trivs och är motiverade är grunden för allt framgångsrikt kvalitetsarbete.

Kontaktuppgifter

Adress: Sågvägen 11C
184 40 Åkersberga
Telefon: 076-9464449 | 070-4492812
E-post: kontakt@kvalitetstadning.se
Org.nr: 559115-5063

© 2024 Stockholm Kvalitet Hemstädning AB | Created by